Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Bijzondere lichtsensaties met de innovaties van in-lite

Vind jouw verkooppunt
Hapje, drankje, loungeset en goed gezelschap. Dat klinkt als een plan. Samen optimaal genieten tot in de late uurtjes. Zowel in de zomer, als in de winter. Beide seizoenen hebben iets magisch. Jouw tuin is een plek waar bijzondere herinneringen worden gemaakt. Je beleeft unieke momenten met je dierbaren. Trek de magie door tot laat in de avond en deze momenten worden onvergetelijk. Dit is precies wat je bereikt met de bijzondere elementen van in-lite. Klaar om jouw tuin te betoveren?

Sfeervol tot in de late uurtjes

In-lite maakt buiten bijzonder. Dit toonaangevende merk maakt van jouw tuin een magische plek door middel van innovatieve én slimme buitenverlichting. Naast dat deze Nederlandse producten door de meest enthousiaste lichtexperts worden ontworpen, zijn deze ook nog eens energiezuinig. Een droomcombinatie, als je het ons vraagt. En de praktijk laat dit blijken. Wij delen met jou de meest unieke creaties die je in jouw tuin kunt toepassen.

In de spotlight met grondspots

Met de grondspots van in-lite haal je de sterren in de eigen tuin. Deze veelzijdige grondlampen zetten jouw plekje letterlijk in de spotlights. Heb je een mooie boom in de tuin die je net een beetje extra aandacht wilt geven? Omring deze dan met krachtige Flux-spotjes, die gebundeld licht geven.

Goed ingebouwde spotjes zijn sfeervol en subtiel. Overdag vallen deze niet op, maar in de avonduren komt jouw tuin tot leven. Verlicht een pad met de Fusion 22 spotjes en je loopt letterlijk over de vallende sterren.

Opbouwlampen voor alle toepassingen

Met opbouwlampen lig je onder de vallende sterren. De opbouwlampen van in-lite zijn geschikt voor montage aan horizontale oppervlakken. Heb je dus een mooie pergola in de tuin staan? Monteer hier de sfeervolle mini scope ceiling lampen aan. Hun speciale honinggraadstructuur zorgt ervoor dat het licht minder reflecteert, waardoor je hier gewoon tegenaan kunt kijken. Combineer de lichten met sfeervolle klimopplaten en dit wordt gegarandeerd jouw favoriete plek.

Jouw traptreden ’s avonds ook in het zonnetje? Met de Evo Hyde serie creëer je bijzondere lichteffecten op jouw trap. Niet alleen sfeervol, maar ook veilig.

Krachtige buitenspots voor een prachtig lichtspel

Spectaculair binnenkomen. Dat verdient iedereen. Met de buitenspots van in-lite creëer je een prachtig lichtspel. Het gebundelde licht van de spots zorgt voor krachtige stralen, die voorwerpen tot wel 6 meter hoog kunnen verlichten. Ideaal om te richten op jouw gevel. Heb je ook een mooie plant staan met bijzondere bladeren? Plaats jouw buitenspot dan hier in de buurt. De bladeren blokkeren deels het licht en zorgen voor eigenaardige schaduwen, in volle glorie tentoongesteld op jouw gevel.

Wandverlichting van het hoogste niveau

Klassieke verlichting aan de wand met een innovatieve twist? Ook hier heeft in-lite aandacht aan besteed. De mooie wandlampen hebben een lichtbeeld naar beneden en/of boven, en zijn veelzijdig in gebruik. Wil je een knusse sfeer in een handomdraai? Kies dan voor de dimbare wandlampen, waarmee je zelf het licht in de hand hebt.

Ben je op zoek naar een robuuste kleur om bepaalde accenten aan te brengen? Kijk in dit geval naar de corten-serie. Deze wandlampen hebben een prachtige bruine kleur en een geleefde uitstraling.

Staande eyecatchers

Beplanting verlichten doe je het best met de staande lampen. Natuurlijk kun je deze ook goed inzetten langs een pad. Hoe je deze lampen ook toepast: ze zijn perfect voor het accentueren van bepaalde delen van jouw tuin. Heb je een kleurrijke bloemencreatie langs het grindpad? Dan is dit de uitgewezen plek om te werken met staande verlichting. Zonder licht zie je de wereld namelijk even niet. Met de effectieve staande lampen schitteren jouw bloemen ook in het donker.

Breng het samen tot leven

Ongetwijfeld ga je kiezen voor verschillende soorten verlichting. De combinatie is immers doorslaggevend voor het resultaat. Hóe mooi zou het dan zijn als je de verschillende ruimtes in je tuin met elkaar kunt verbinden en de lichten op elkaar kunt afstemmen? Eenvoudig via je smartphone bedienen en moeiteloos variëren? Dit is mogelijk met de SMART HUB-150. Deze innovatieve transformator geeft je de mogelijkheid om alle verlichting te bedienen via de in-lite app. Heb je de perfecte samenstelling gevonden? Sla deze eenvoudig op in de app en pas hem op elk moment toe.

Maak het compleet met de accessoires

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben wij diverse accessoires, waarmee jij jouw nieuwe buitenverlichting moeiteloos perfectioneert. De in-lite producten sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor jij in staat bent om jouw eigen unieke creatie tot leven te brengen. Gebruik bijvoorbeeld de spikes om jouw grondspots eenvoudig én stevig te vestigen. Of maak jouw verlichting aangenamer door hier een killflash op te monteren.

Meer in-lite? Laat je inspireren!

Ben jij klaar om jouw tuin te betoveren? Duik dan in de wondere wereld van in-lite en bekijk het complete assortiment!

Deel tuintips: