Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

De voordelen van Mevosteel kantopsluiting

Vind jouw verkooppunt
Vol energie sta je naar je tuin te kijken. Je hebt een plan in je hoofd: je weet precies waar alles komt te staan. Maar dan voel je toch een lichte onzekerheid. Hóe ga je die hoogteverschillen opvangen? En hóe ga je die mooie DIY plantenbak maken? Bestaat er überhaupt een oplossing om die ingewikkelde scheidingen aan te brengen? Geen zorgen. Dit zijn vragen waar elke tuineigenaar mee te maken krijgt. En daarom inspireren wij je graag. Wij kunnen ons namelijk wel voorstellen dat je je denktijd liever besteedt aan andere dingen. Hierom vertellen wij je graag meer over wat Mevosteel kantopsluiting voor jou én jouw tuin kan doen. En jouw zorgen zal verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Waarom zou ik kantopsluiting gebruiken?

Een tuin is geen tuin zonder groen. Hoogstwaarschijnlijk wil je dan ook mooie planten in jouw paradijs. Maar dit wil je natuurlijk wel goed doen. Je wilt niet dat de struiken straks overal doorheen groeien en zomaar opduiken tussen de tegels. Of wat dacht je van het gras afsteken? Een klus die je niet maandelijks voor je plezier doet. Er is een oplossing om deze vervelende situaties te voorkomen: kantopsluiting. Met kantopsluiting creëer je niet alleen unieke bloembakken, maar je zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft. Je voorkomt dat grind zich overal verspreidt. Én je behoudt een strakke scheiding tussen jouw planten en de bestrating.

Mevosteel kantopsluiting

Mevosteel is een indrukwekkende innovatie binnen de wereld van kantopsluitingen. Waar palissaden en betonbielzen vast en onbuigzaam zijn, opent Mevosteel de deuren naar een nieuwe wereld. Mevosteel is namelijk flexibel, waardoor jij volledig vrij bent om de mooiste vormen te creëren. Deze eigenschap maakt Mevosteel ook ontzettend gebruiks­vriendelijk. Het afwerken van randen wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Je bent niet meer verplicht om te kiezen voor rechthoekige ontwerpen. Ga voor speelse, ronde vormen of volg de natuurlijke lijnen van je tuin. De mogelijkheden zijn onbegrensd. 😉

Mevosteel is verkrijgbaar in verschillende series: de basic edge en diverse staaluitvoeringen.

Mevosteel basic edge

De basic edge variant is een eenvoudige constructie, waarbij je losse stalen strips aan elkaar last. Deze uitvoering is gemaakt van cortenstaal: een bijzonder materiaal, dat nooit door zal roesten. Met de basic edge bereik je eenvoudig verschillende vormen. Elke onmogelijke hoek is te maken na het licht inslijpen van de binnenzijde van de strips. Gebruik de verankeringspinnen voor een stevig resultaat. De basic edge is bij uitstek geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Ideaal om bijvoorbeeld traptreden mee op te sluiten, maar ook zeker voor het opleuken van een natuurlijk verhoogde bloembak.

Mevosteel cortenstaal

De naam zegt het al: deze uitvoering is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal heeft een eigenaardige kleur, die je makkelijk kunt integreren in zowel moderne als klassieke tuinen. En die kleur is eigenlijk best bijzonder. Nadat je het cortenstaal hebt geplaatst, zal dit een roestlaag vormen. Een warme, authentieke bruine kleur is het resultaat. Deze roestlaag is niet alleen mooi, maar beschermt tegelijk het onderliggende staal. Met Mevosteel cortenstaal maak je prachtige bestratingsranden. Grind dat uiteindelijk overal ligt, weet je nog? Dat is nu écht verleden tijd. Voor deze serie zijn er ook extra eindverbindingspennen en hoekstukken verkrijgbaar. Handig wanneer je net een beetje extra stevigheid nodig hebt.

Andere Mevosteel varianten

Naast de twee bovengenoemde varianten, is Mevosteel ook verkrijgbaar in andere kleuren. Heb je een moderne tuin met veel grijs? Kijk dan eens naar de verzinkte uitvoering. Deze heeft een strakke rvs kleur. Ben je meer van de warmere tinten? Mevosteel is ook verkrijgbaar in het donkerbruin. Bekijk hier het volledige assortiment!

Bewonder de Mevosteel toepassingen

Ben je benieuwd naar hoe je de Mevosteel kantopsluiting precies toepast? Onze specialisten vertellen je graag meer. Bezoek een terras & trends dealer bij jou in de buurt!

Deel tuintips: