Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Een duik in de wereld van siertegels

Vind jouw verkooppunt
Inspiratie nodig voor het aanleggen van je droomtuin? Dan ben je op de juiste plek! Want die warme zomerdagen nodigen toch wel flik uit om in de tuin te genieten.

Een duik in de wereld van siertegels

Waar je misschien al goed hebt nagedacht over de zacht gekleurde bamboe-meubels en wollige schapenvachten, gaat je brein niet even snel aan bij het kiezen van bestrating. Eerlijk? Wij begrijpen het wel. Want in de wondere wereld van siertegels is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Kleuren, modellen, eigenschappen, dessins – wat is de beste keuze voor jouw droombeeld?

Precies deze vragen helpen wij je beantwoorden. Dus heb je keuzestress? In deze blog zetten we een aantal parels uit onze collectie in de kijker.

Trendy en onverwoestbaar: de Baltramica-tegel

Voor tuineigenaars die houden van kwaliteit met een daarbij passende uiterlijk is de Baltramica-serie een match made in heaven. Genieten van stijlvolle keramiek met hoogwaardige eigenschappen, en profiteren van relatief eenvoudige verwerking. Want de Baltramica-tegels zijn geschikt voor elke ondergrond. Wat deze tegels werkelijk uniek maakt, is hun revolutionaire samenstelling. De bovenkant is gemaakt van keramiek, die onlosmakelijk verbonden is met de onderliggende betonnen Stabikorn®-drager. Deze bijzondere constructie zorgt er niet alleen voor dat (regen)water afgevoerd wordt, maar ook voor fantastische eigenschappen. Zo is deze tegel krasbestendig, kleur- en slijtvast en bestand tegen weersinvloeden.

Meer zien van deze veelzijdige tegel? Bekijk hier alle kleuren en designs!

Een natuurlijke puzzel: GeoArdesia Alivo

Voor de liefhebbers van natuurlijke looks en comfort die perfect samengaan in een duurzame tegel. De GeoArdesia-tegel is gemaakt van beton, maar lijkt wel geplukt uit de Australische wildernis, en gaat moeiteloos op in een au naturel setting. De tegels hebben weelderige lijnen, die de borders van jouw tuin zullen verleggen en jouw terras écht tot leven zullen brengen.

De GeoArdesia heeft een bijzondere toplaag van natuurlijke en kleurechte materialen, die ervoor zorgt dat de kleur van de tegel onveranderd blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Bonus: door deze toplaag is de tegel ook onderhouds­vriendelijk. Naast dat deze tegels makkelijk in de onderhoud zijn, zijn ze ook nog eens een genot om op te lopen: blootsvoets! Dit dankzij Footcomfort®. Is GeoArdesia Alivo misschien het ontbrekende puzzelstukje in jouw tuin? In deze blog lees je alles over deze bijzondere tegel.

No-nonsense kwaliteit: Ceranova

Stevig, kwalitatief en zonder onnodige poespas. Ceranova is de nieuwste innovatie op het gebied van keramische tegels. In ons assortiment vind je deze stevige tegel in twee verschillende diktes: 2 cm en 3 cm. Kleurecht, keihard en onderhouds­vriendelijk. Alle fijne voordelen die je van keramiek kent, zijn samengebracht in de no-nonsense Ceranova-tegel, die gegarandeerd jarenlang trouw zal meegaan door weer en wind. De Ceranova-lijn bestaat uit een uitgebreid kleurenpalet, met rijke kleuren die ieder deel van je tuin moeiteloos tot leven wekken.

Staat maximaal gebruiksgemak hoog op jouw lijstje en zoek je daarbij een tegel die opvalt? Bekijk dan hier het complete assortiment van Ceranova.

Tips nodig? Wij geven ze!

Sierbestrating, halfverharding, zomer- en winterideeën en heerlijke recepten – dát en nog veel meer tips vind je op onze inspiratiepagina. Een verzameling van ideeën en reuze-inspiratie voor het vormgeven aan jouw droomtuin. Zo wordt het kiezen van de juiste ondergrond niet alleen makkelijker, maar ook leuker!

Gespecialiseerd advies nodig?

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden, maar loop je nog steeds tegen het maken van een tuinplan aan? Onze tuinadviseurs kijken graag met je mee. Kom langs bij een terras & trends vestiging en leg je ideeën voor bij een van onze experts!

Deel tuintips: