Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Een mediterraanse sfeer met Struga Nature Wall

Vind jouw verkooppunt
Iedereen met een eigen huis kan het beamen: de gevel van je huis bepaalt het complete plaatje van je woning. Die magische eerste indruk. Hetzelfde geldt voor de massieve muur aan de buitenkant van de garage of bij de aanbouw. Gevelstenen vormen de kers op de taart, en maken van een saaie muur een stukje karaktervolle beleving. Want een betonnen muur is leuk, maar niet echt sfeervol.

Sfeer haal je in huis met natuurgevelsteen. En niet zomaar natuursteen: steen met diepgewortelde mediterraanse roots, met een warm, zomers verhaal. Dat is Struga Nature Wall.

Karaktervolle natuurgevelsteen

In de vroegere jaren werden huizen gebouwd door stenen te stapelen. Deze unieke techniek is nog steeds te bewonderen in oude gebouwen over de hele wereld. Tegenwoordig zit het bouwproces anders in elkaar. Mankracht heeft plaatsgemaakt voor efficiëntie en sterkte. Maar dat betekent niet dat die authentieke sfeer van vroeger verloren is gegaan. Natuurgevelsteen maakt het mogelijk om jouw bouwwerk om te toveren tot een karaktervolle verschijning, en biedt talloze mogelijkheden.

Uit het hart van de Balkan

Met Struga Nature Wall haal je niet zomaar natuursteen in huis. Stuga Nature Wall wordt geproduceerd in Noord-Macedonië, door mensen met liefde voor hun vak. Het concept begon als een initiatief om meer werkgelegenheid te creëren. Vandaag hebben zo’n 30 gezinnen in Noord-Macedonië een boterham door de productie van natuurgevelsteen voor de Nederlandse markt. Geen kunstmatige stenen of strips, maar échte natuurstenen in baksteenbreedte, die moeiteloos verwerkt kunnen worden in ieder bouwwerk.

Natuurlijk duurzaam

Struga Nature Wall komt rechtstreeks uit de natuur, en wordt niet gebakken. Het productieproces verloopt natuurlijk, zonder enige tussenkomst van chemicaliën. Hiermee is deze natuursteen een dubbel duurzaam product. Geen enkele steen is hetzelfde, en dat resulteert in fantastische kleurenvariaties. Natuursteen heeft een levensduur van minstens 100 jaar, en is oneindig te hergebruiken: in dezelfde of in een andere gebruiksvorm!

Unieke kleuren

Natuursteen is een prachtige oplossing om jouw gevel een complete metamorfose te geven. Het is ook uitstekend te gebruiken om losse bouwconstructies – zoals een losse muur – op te laten vallen. Met Struga Nature Wall maak je in een handomdraai prachtige creaties, die je in iedere stijl kunt integreren. Struga Nature Wall komt standaard in pallets van 6 m2 en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

- Bitola: okerkleurige steen met warme en donkere variatie
- Mavrovo: een mix van kleurenvariaties
- Skopje: een natuurlijke, grijsachtige kleur met variatie

Bitola, Mavrovo en Skopje bezitten alle drie authentieke kleurenvariaties, die samen een warm, bijzonder geheel vormen. Een stukje Balkan in je eigen achtertuin!

Enthousiast? Laat je adviseren!

Ben jij enthousiast over Stuga Nature Wall en wil je deze natuurstenen in het echt bewonderen? Bezoek dan een terras & trends inspiratiepunt of kom langs bij een dealer bij jou in de buurt!

Deel tuintips: