Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Verrassende mogelijkheden met Exadeck®

Vind jouw verkooppunt

Soms lijkt het zoeken naar een gepaste buitenvloer een lastige opgave. Je wilt niet alleen een stevige ondergrond die lang meegaat, maar bij bijvoorbeeld een terras of buitenzwembad heb je ook een vloer nodig die niet alleen antislip is, maar ook bestand is tegen vocht. Uiteraard wil je ook een vloer dat past bij de stijl van je tuin.

Wij hebben een oplossing voor jou. Maak kennis met Exadeck®: een innovatief systeem dat speciaal is ontwikkeld om aan jouw diverse behoeften te voldoen.

Keramische vloerdelen

Exadeck® is een uniek vloersysteem, dat de kwaliteit van keramiek combineert met supereenvoudige montage. Het systeem bestaat uit losse keramische vloerdelen, die geïnstalleerd worden op latten met vaste en verborgen steunen. Het mooiste? Je hebt geen specifiek gereedschap nodig voor de montage. De losse stukken passen namelijk als een puzzel in elkaar.

De collectie is gemaakt met keramisch materiaal, wat speciaal voor buiten is ontworpen. In tegenstelling tot hout of plastic, kan deze robuuste keramiek tegen een flinke stoot, en is deze bestand tegen de uiteenlopende weersseizoenen van ons land.

Zwevende vloer

De Exadeck® planken worden standaard gemonteerd op latten en steunen. Dat betekent dat deze vloer zwevend is – hiermee gaat een wereld aan mogelijkheden open voor het aanleggen én verbergen van kabels en buizen. Ideaal wanneer je een buitenzwembad hebt met een watersysteem en bijvoorbeeld verlichting. Want losliggende kabels zijn niet alleen gevaarlijk, maar verpesten ook de look van je tuin. Met Exadeck® zijn zulke problemen verleden tijd, bedrading ligt veilig en netjes opgeborgen in de ruimte onder deze zwevende vloer.

Zwaar belasting, weinig onderhoud

Door zijn unieke eigenschappen zijn de vloerdelen heel geschikt voor ruimtes rondom het huis die zwaar belast worden. Denk hierbij aan het terras, je veranda, patio of het zwembad. De planken hebben standaard een antislip oppervlak, een hoge slijtvastigheid en de hoge weerstand tegen vochtigheid maakt het plaatje af. Onderhoud is minimaal, en het plezier eindeloos!

Verschillende stijlen

Kwaliteit check. Onderhoudsarm check. En het uiterlijk? Ook hier heeft Exadeck® zorgvuldig aandacht aan besteed en fantastische kleurenschema’s ontwikkeld die ongetwijfeld in jouw droombeeld passen. Bij terras & trends is Exadeck® verkrijgbaar in zes verschillende kleurenvariaties: Natural, Maple, Oak, Teca, Antico en Grey.

Ook geschikt voor publieke ruimtes

Een Exadeck® vloer is dusdanig sterk dat deze óók voor publieke ruimtes geschikt is. Bijvoorbeeld parken, voetpaden, recreatiegebieden, maar ook stranden. Een uitkomst wanneer je op zoek bent naar de natuurlijke look van hout maar níét de kwaaltjes ervan.

Ontdek Exadeck®!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de veelzijdigheid van Exadeck®? Onze terras & trends dealers en verwerkers vertellen je er graag meer over!

Deel tuintips: