Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Geniet ook in de winter van je tuin!

Vind jouw verkooppunt
Veel mensen zijn alleen in de zomer te vinden in de tuin, maar dit hoeft natuurlijk niet! Ook wanneer de dagen kouder, regenachtiger en donkerder worden kan je genieten in jouw tuin. Met een paar tips wordt jouw tuin ook in de winter een leuke plek om te zijn in de winter. Lees snel verder!

Diversiteit aan planten

In de zomer en lente is het vanzelfsprekend dat de planten in jouw tuin prachtig in bloei zijn. In de winter is dit soms een uitdaging. Het beste kan je planten in de tuin plaatsen met verschillende bloeiperiodes. Door ook een aantal planten te plaatsen die in de herfst en winter bloeien, heb je ook in de koude maanden van het jaar mooie planten in de tuin!

Creëer een gezellige zithoek

Een leuke zithoek kan snel zorgen voor meer sfeer in je tuin. Je kan daarbij bijvoorbeeld denken aan een tuinhuisje of een overkapping. Gezien de weersomstandigheden in Nederland is het geen overbodige luxe om je overkapping te verwarmen, dan kun je elk seizoen in je overkapping genieten van de tuin! Én vergeet niet een super leuke winterbarbecue te organiseren voor je vrienden.

Maak van je tuin een winters sprookje met in-lite verlichting

Het maakt niet uit of je tuin groot of klein is, iedere tuin wordt nog sfeervoller met de tuinverlichting van in-lite! Maar wat wil je graag verlichten en waar moet je op letten? Daar maak je een lichtplan voor! Wil jij in 4 stappen een lichtplan maken voor jouw tuin? Lees dan deze blog: maak een lichtplan voor jouw tuin.

Deel tuintips: