Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

GeoArdesia Alivo: een natuurlijke puzzel van bestrating

Vind jouw verkooppunt
Droom jij ook van een natuurlijke tuin, waarin alle stukjes samenkomen tot een perfect gelegde puzzel? Dan hoef je niet meer te dromen, want met de GeoArdesia-tegel wordt jouw idee werkelijkheid! GeoArdesia-tegels zijn werkelijk puzzelstukjes; organisch vormgegeven en met een natuurlijke uitstraling. Perfect als bestrating voor de klassieke tuin, en een fantastische toevoeging aan een thematuin.

De GeoArdesia-tegel

Een tegel van beton die moeiteloos opgaat in een au naturel setting: kan dat? Absoluut! De GeoArdesia-tegel is gemaakt van beton, maar lijkt wel geplukt uit de Australische wildernis. De tegels hebben weelderige lijnen, die de borders van jouw tuin zullen verleggen en jouw terras écht tot leven zullen brengen. De GeoArdesia heeft een bijzondere toplaag van natuurlijke en kleurechte materialen, die ervoor zorgt dat de kleur van de tegel onveranderd blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Bonus: door deze toplaag is de tegel ook onderhouds­vriendelijk. Vergeet dus de hogedrukspuit. Vegen is voldoende!

Een makkelijke puzzel

Iedere lijn is authentiek en geen enkele tegel is 100% gelijk. Maakt dit de GeoArdesia moeilijk om te leggen? Zeker niet! Hoewel de vrije vormen anders doen vermoeden, is de GeoArdesia-tegel vrij makkelijk te leggen. Complete ontwerpvrijheid dus. De stukken sluiten naadloos op elkaar aan. Zo heb jij volledig de vrije hand om jouw unieke puzzel te creëren. En eentje die je makkelijk oplost ;)

Uiterst functioneel

De vijfhoekige GeoArdesia-tegels hebben de looks van natuurlijke stenen, maar de voordelen van krachtige, betonnen tegels. Naast dat deze tegels onderhouds­vriendelijk zijn, zijn ze ook nog eens een genot om op te lopen: blootsvoets! Dit dankzij Footcomfort®, dat de tegel extra glad en zacht maakt. GeoArdesia heeft geïntegreerde afstandshouders, zodat jij de tegels precies goed naast elkaar legt en altijd dezelfde afstand behoudt.

En de ondergrond? Gewoon een egaal zandbedje. De dikte van de tegels is overal gelijk, waardoor je niet hoeft te corrigeren zoals bij echte stenen. Dat scheelt een hoop frustratie!

Tijdloze kleuren

De GeoArdesia-tegel is verkrijgbaar in vijf verschillende, tijdloze kleuren, die in iedere tuin passen:

- Lazise: een lichte, crèmekleurige tegel met grijstinten
- Riviera: robuust bruin met unieke tekeningen
- Cannobio: grijs met een leisteenprofiel
- Milano: diep antraciet met een leisteenprofiel
- Roma: een aardse tegel met grijstinten

Creëer jouw natuurlijke puzzel!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de GeoArdesia Alivo? Kom hem dan van dichtbij bewonderen en check direct of het iets voor jouw tuin is. Er is altijd een terras & trends dealer bij jou in de buurt. Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging. Onze tuinadviseurs staan voor je klaar!

Deel tuintips: