Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

GeoCeramica; het beste van twee werelden

Vind jouw verkooppunt
Tuinbestrating maakt een tuin compleet. Je creëert er een samenhangend geheel mee. De vloer verbindt als het ware alle ruimten met elkaar. Het kiezen van de juiste bestrating voor je tuin is daarom een lastige klus; je tuin bestraten doe je immers niet elke maand. Wat vind je dan belangrijk? Zoek je chique tegels? Ga je voor een aardse of juist een hele moderne uitstraling? Hoe dan ook: je wil kwaliteit. En laat die kwaliteit nou ook nog eens samenkomen met een prachtige tegel. Dit is wat GeoCeramica biedt. Een unieke tegel met een keramische bovenkant en een betonnen onderlaag. Zo haal je het beste van twee werelden in huis.

Unieke sierbestrating zoals geen ander

GeoCeramica is een échte innovatie. Wat GeoCeramica-tegels zo uniek maakt, is de combinatie van een keramische laag met een Stabikorn betonnen onderlaag. Een stevige constructie met een stijlvolle uitstraling. Op deze manier geniet je van een keramische vloer maar dan met de betaalbare kosten van beton.

Hoe is deze unieke tegel dan ontworpen? Met de nodige technische uitdagingen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de verbindingslaag standhoudt in álle weersomstandigheden. Dankzij het unieke verbindingscomponent AquaFerm is dit mogelijk gemaakt. De keramische en de betonnen laag sluiten naadloos op elkaar aan en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo is een tegel ontworpen die voor velen uitkomst biedt.

Betonnen onderlaag voor eenvoudige plaatsing

De onderlaag van de GeoCeramica-tegel brengt enorm veel voordelen met zich mee. Waar een keramische tegel vaak op een goed gestabiliseerde ondergrond geplaatst moet worden, kan een GeoCeramica-tegel op zand worden gestraat. De fundering is immers reeds in de tegel verwerkt. Dit is niet alleen makkelijk; het scheelt ook een hoop voorwerk. Het aanleggen van GeoCeramica is hiermee relatief laag in kosten in vergelijking met normale keramische tegels.

Het gemak stopt echter niet daar. GeoCeramica-tegels bevatten geïntegreerde afstandshouders, waardoor het leggen ervan nóg makkelijker wordt. Ook hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen bij slecht weer. De Stabikorn-onderlaag is ontzettend stevig en degradeert niet bij vocht of warmte.

Voor een duurzame en veilige tuin

De bestendigheid van GeoCeramica maakt dat jouw tuin voorzien is voor heel wat jaren. Besteed jij je tijd liever relaxt op je tuinstoel in plaats van zwetend op de vloer? Dat begrijpen wij wel. GeoCeramica-tegels zijn door hun duurzame eigenschappen onderhoudsarm. Ze zijn bestendig tegen krassen, vlekken en zuur. Hiermee is jouw droomtuin over een paar jaar net zo mooi als nu. Zo blijf jij rustig nog even op je luie stoel liggen.

De tegels zijn tevens kleurvast en stroef. Dit laatste is met name belangrijk bij regenachtig weer. Zelfs bij hevige regenval behoudt de tegel zijn stroefheid, wat gladheid voorkomt en voor veiligheid zorgt. Ideaal wanneer je rondspelende kinderen hebt.

Groot, groter, grootst: de nieuwe 100x100 tegel

Tuintegels worden steeds groter. Het oog wil ook wat. GeoCeramica komt dit jaar daarom met een nieuwe additie: een koninklijke tegel van maar liefst 100x100 cm. Een indrukwekkend formaat met een prachtige uitstraling. Wil jij een groot terras aanleggen en zoek je sierbestrating die hierbij past? Dan is deze nieuwe tegel ideaal. Gebruik de grote tegels in combinatie met kleinere formaten voor een persoonlijk tintje en ontwerp jouw tuin zoals jij dat wil.

Variatie in maten en meer dan 100 beschikbare kleuren

Naast de grote 100x100 tegels, komt GeoCeramica in meerdere maten, zoals de standaard 60x60 tegel of een 120x60. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elke ruimte is er een passende tegel. Daarnaast kies je uit meer dan 100 verschillende kleuren.

Ben je op zoek naar een specifieke look? GeoCeramica komt ook in trendy en tijdloze designs. Ga bijvoorbeeld voor strak marmer of een donkere hardsteenlook.

Stralende tegels voor een bijzondere sfeer

Licht maakt een tuin bijzonder. Door te variëren met kleuren en lampen, kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan verlichting op de grond, zoals grondspots. Ben jij van plan om een verlichtingspad aan te leggen? GeoCeramica biedt een makkelijke oplossing. De GeoCeramica-tegels zijn verkrijgbaar met uitsparingen voor geïntegreerde in-lite verlichting. Geen gedoe meer met boormachines en statieven!

Bewonder GeoCeramica zelf!

Deze unieke GeoCeramica-tegels zijn te bewonderen bij onze dealers en inspiratiepunten. Bezoek een terras & trends dealer bij jou in de buurt en kijk wat GeoCeramica voor jou kan doen!

Deel tuintips: