Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

GeoProArte: de Rembrandt onder tuintegels

Vind jouw verkooppunt

In een tijdperk waarin kwaliteit en duurzaamheid een grote rol spelen, maken we bewuste keuzes. Keuzes die zowel goed zijn voor het milieu als voor onszelf. Deze beweging van duurzaamheid is niet alleen gebonden aan ons dagelijks leven thuis, maar óók aan de tuin. Want net zoals je binnenshuis kiest voor een stevige teakhouten tafel waar je nog jarenlang aan kunt dineren en eindeloos spelletjes op kunt spelen, wil je buiten ook kwaliteit. En dan het liefst gecombineerd met een strak design dat zo uit jouw hoofd is geplukt.

Precies om deze redenen is GeoProArte ontwikkeld. Sierbestrating die je verwachtingen omverblaast en levensechte designs mogelijk dankzij innovatieve, digitale technologie.

Beton gecombineerd met digitale creativiteit

GeoProArte is een unieke tegel, met een stevige betonnen onderlaag en een digitale toplaag. Het geheim voor deze bijzondere formule lag in het combineren van traditionele mechanische en nieuwe digitale technieken. Levensechte nuances en eigenheden die rechtstreeks uit de natuur zijn geplukt, worden nu verbonden met solide tuintegels. De GeoProArte-serie bevat fantastische, niet van echt te onderscheiden natuurlooks, zoals hout en steen. Maar ook opvallende en rustieke designs, die samen indrukwekkende patronen vormen en je terras direct een level up geven. De samenstelling is wat deze tegel bijzonder maakt. Innovatieve kwaliteit gecombineerd met een traditionele betonnen drager, die naadloos bindt met het hoogwaardige digitale design.

Keus voor iedere tuin

Modern, klassiek, houtlook of een combinatie van in elkaar verweven stijlen. Voor iedere tuin is er een passende GeoProArte-tegel. De doordachte details en levendigheid maken deze serie een lust voor het oog. In ons assortiment vind je talloze designs, variërend van monokleuren tot gedetailleerde mozaïek. En vind je het kiezen van de afmeting nog lastig? Goed nieuws: een groot deel van de GeoProArte-serie is beschikbaar in verschillende maten. Van imposante vierkanten (100x100 cm) tot langwerpige aandachtstrekkers (80x40 cm). Keuzestress is verleden tijd!

Een beschermlaag tegen het hardnekkigste vuil

Mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee. Want in een wereld waarin duurzaamheid een centrale rol speelt, zijn looks alleen niet voldoende. Daarom heeft GeoProArte een unieke feature waar jouw tuin én jijzelf heel blij mee gaan zijn. Deze tegel is namelijk beschermd met Protection Plus Factor 90. Wat dat wil zeggen? Dat leggen we hieronder uit.

Een onbehandelde tegel neemt direct alle soorten vuil in zich op, en slaat dit op in de poriën. Dit maakt het onderhoud niet alleen intensief, maar soms ook uitzichtloos. Een kwalitatieve beschermlaag is daarom een echte lifesaver. Factor 90 is op dit moment de hoogste classificering voor tegels. Deze krachtige beschermlaag zorgt er niet alleen voor dat het prachtige design van je tegel levenslang goed blijft, maar beschermt ook tegen hardnekkig vuil. Zo zijn GeoProArte-tegels beschermd tegen alle weersomstandigheden en maken vloeistoffen, vetten en zuren nagenoeg geen kans om een blijvende indruk achter te laten. Wat dit samengevat voor jou betekent?

  • Makkelijk te reinigen tegels
  • Geen kalkuitbloei
  • Niet gevoelig voor verkleuringen
  • Wijn- of vetvlekken zijn met een veeg verdwenen

German Design Award winner 2022!

Een tegel die opvalt en in lijn is met onze toekomst. De veelzijdigheid en het onderhoudsgemak van de GeoProArte-tegels zijn dit jaar bekroond met het German Design Award onder het thema ‘how designers think’. Een harde eis voor het winnende design was dat dit ook antwoord biedt op moderne vraagstukken. En dit sluit precies aan op de filosofie achter GeoProArte: een vernieuwde basis voor de volgende generaties.


De designtegel van de toekomst

Superieure kwaliteit en veelzijdigheid in een no-nonsens betonnen drager. Dát is GeoProArte. Enthousiast geworden? Kom deze bijzondere serie bewonderen bij één van onze showtuinen!

Deel tuintips: