Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Halloween in de voortuin

Vind jouw verkooppunt
Het is weer bijna de griezeltijd van het jaar! In Nederland is het niet een volledie ingeburgerde feestdag maar ook bij ons zie je steeds meer tuinen die griezelig versierd zijn. Wil jij dat jouw tuin er dit jaar ook griezelig bij ligt? Wij geven je tips!

Pompoenen

Pompoenen zijn de absolute klassiekers als het om Halloween decoratie gaat! Met Halloween is het een traditie om de pompoenen uit te hollen en er een silhouetten in te snijden. Vervolgens worden er kaarsjes of (knipperende) lampjes geplaatst in de pompoen. Op deze manier geven de uitgesneden gezichten een griezelig licht! Er zijn genoeg plekken waar je in de weken voor Halloween een pompoen kan kopen!

Vleermuizen

Om de buitenkant van je huis nog griezeliger te maken, kan je ook decoreren met vleermuizen. Je kan vleermuizen maken van zwart papier en in verschillende formaten op de gevel plakken van je huis of tuinhuis.

Spinnen

Spinnenwebben geven een somber gezicht, waar je ze ook maar plaatsen wil. Denk bijvoorbeeld aan de gevel van je huis of meubels die in de tuin staan. Je hebt sprays die spinnenwebben nabootsen maar je kan ook een spinnenweb maken van touw. Natuurlijk heb je wel spinnen nodig om het compleet te maken! Hoe groter de spin, hoe meer angst er zal zijn.

Spoken, skeletten of heksen

Is het voor jou allemaal nog niet griezelig genoeg? Je hebt alleen een grote witte doek nodig met een hanger, bal en een plek om hem op te hangen en dan kan je een spook maken! Teken met zwarte stift op het doek en creëer daarmee een gezicht. Ook skeletten heksen zullen een griezelige uitstraling geven in jouw tuin!

Deel tuintips: