Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Nieuw: de BRACE-accessoires van in-lite

Vind jouw verkooppunt
Maak kennis met het merk dat miljoenen tuinen in Nederland laat schitteren in het donker: in-lite. Met een spectaculair assortiment aan buitenverlichting en bijbehorende armaturen, geeft het licht van in-lite een sfeervolle herinnering aan de late avondjes met je dierbaren in je tuin. In-lite maakt buiten bijzonder, en heeft voor iedere tuin geschikte verlichting. Van opvallende hanglampen tot minimalistische grondspots. Wij zijn fan!

Licht moet voor iedereen beschikbaar zijn; zelfs voor de meest specialistische en complexe tuinen. Daarom komt in-lite met een nieuwe uitbreiding in haar assortiment: de BRACE en BRACE BAND.

De magie van scopes wordt uitgebreid

Ongetwijfeld heb je ze in ons assortiment al zien schitteren: de verschillende scopes van in-lite. Spots van verschillende groottes en intensiteiten, voor op het plafond of in de grond. De scope buitenspots zijn de uitgewezen oplossing om elementen in je tuin op te laten vallen. Ideaal voor het verlichten van een grote boom vanuit de grond. Maar wat als de grond rondom die boom weinig mogelijkheden biedt voor verlichting, omdat beplanting de warme lichtbundels onderbreekt? Juist: dan wil je de verlichting hoger. Zodat je boom alsnog dag en nacht in het zonnetje staat. Precies voor situaties zoals deze zijn de BRACE en BRACE BAND accessoires ontwikkeld.

BRACE

BRACE is speciaal ontworpen voor de scope buitenspots, en maakt het mogelijk om deze spots op hoogte te bevestigen. Bijvoorbeeld op de schutting, muur of andere wand, zoals een garagemuur. BRACE is standaard uitgerust met een klem voor de BRACE BAND. Gecombineerd zorgen deze twee accessoires voor eindeloze mogelijkheden.

BRACE BAND

Met BRACE BAND is het mogelijk om de BRACE te bevestigen aan een boomstam, tak of paal, zonder enige vorm van beschadiging. De BRACE BAND is namelijk gemaakt van flexibel EPDM. Is jouw olijfboom dus nog steeds aan het groeien? Geen stress; door de grote flexibiliteit zal BRACE BAND gewoon met de groeiende stam meerekken, zonder deze te beschadigen.

Op de BRACE BAND kunnen meerdere BRACE accessoires worden gemonteerd. Na bevestiging van de BRACE aan de BRACE BAND is het mogelijk om de scopes 360 ˚ te draaien. Ook is de hoek van dit armatuur te verstellen. Zo kan hij bijvoorbeeld naar boven of naar beneden worden gericht. Precies in de hoek die het best past in de omgeving.

Ook te combineren met andere accessoires

Een gadget die je op verschillende manieren kunt integreren én uitbreiden. Dát is BRACE. Zo heb je de keuze uit verschillende spots, groot en klein. Wil je dat de spot op afstand van een muur of boomstam wordt gemonteerd? Combineer de BRACE dan met RISER 1. Wil je het licht minder vel maken? Kijk dan eens naar een KILLFLASH met honinggraadmotief.

Bewonder de lichtsensaties van in-lite

Enthousiast geworden? Bezoek dan één van onze inspiratiepunten om het assortiment van in-lite in onze voorbeeldtuinen te zien schitteren!

Deel tuintips: