Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Nieuw: onbegrensde mogelijkheden met EVO FLEX

Vind jouw verkooppunt
Een tuin zonder licht is als een parel in het donker: het schittert niet. Daarom is licht een essentieel onderdeel van de buitenkamer, dat het geheel compleet tot leven brengt. En als we het over buitenlicht hebben, hebben wij het over in-lite. Het merk dat zich dagelijks inzet om tuinen in Nederland bijzonder te maken. Het merk dat – door middel van licht – momenten en herinneringen vangt als vlinders uit de lucht.Daar waar je denkt dat creativiteit stopt, verrast in-lite ons iedere keer met armaturen die grenzen verleggen. En deze nieuwe gadget past precies in het straatje: de EVO FLEX.

Flex your creativity

De tagline zegt al genoeg; de magie van de EVO FLEX zit in de eindeloze flexibiliteit van het product. EVO FLEX is een lichtstrip die in iedere denkbare vorm te buigen is. Heb je dus een strakke tuin met veel rechte lijnen, of juist een tuin met veel organische vormen? EVO FLEX past altijd. Deze lichtstrips zijn volledig waterdicht en overdag niet zichtbaar. Als de zon ondergaat, ontstaat de magie: EVO FLEX creëert een buitengewoon bijzondere sfeer, die zowel artistiek als functioneel is.

Iedere maat is mogelijk

EVO FLEX ledstrips zijn uitgerust met hoge kwaliteit ledlampen, die een warme, egale lichtbundel produceren. Het licht schijnt niet alleen naar boven, maar ook naar de zijkanten, waardoor het geheel warm oogt. De strips komen in drie verschillende maten:

- EVO FLEX 1 van 1 meter met 120 leds
- EVO FLEX 2 van 2 meter met 240 leds
- EVO FLEX 3 van 3 meter met 360 leds

Maar: er zijn nog veel meer maten mogelijk. EVO FLEX is namelijk zo gemaakt dat deze overal op lengte geknipt kan worden. De strips worden standaard geleverd met een waterlock die je kunt plaatsen op de afgeknipte kant. Zo is je lichtstrip altijd volledig waterdicht. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om precies de maat te creëren die jij nodig hebt!

Ingenieuze accessoires

Om de EVO FLEX goed te bevestigen, heeft in-lite verschillende accessoires ontwikkeld. Wil je bijvoorbeeld een rechte lijn trekken langs de bovenkant van het terras? Plaats de strip dan in het EVO FLEX profile. Moeilijke hoeken zijn in een handomdraai gerealiseerd met de EVO FLEX corner. Ga je liever voor een afbuigende of organische vorm? Met de EVO FLEX clips heb je de volledige vrije hand.

Geniet van de magie!

Heb je de lichten geplaatst? Dan is de laatste stap het aansluiten van de EVO FLEX op het systeem. Dit doe je met de bijgeleverde EVO FLEX driver. Hiermee is jouw ideale lichtbeeld compleet. In deze instructievideo zie je hoe makkelijk de EVO FLEX te gebruiken is.

Enthousiast?

Wil je meer weten over dit nieuwe product van in-lite? We vertellen je er graag meer over!

Deel tuintips: