Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Professioneel kitten met de Ottoseal S70

Vind jouw verkooppunt
Waarom kitten we tuintegels eigenlijk? Simpel. Om te voorkomen dat er zand tussen de voegen komt. Om vervelend onkruid tussen de tegels te elimineren en daarmee ook een groene waas. Dichtkitten zorgt ervoor dat je terras stevig blijft liggen en bovendien eruitziet als één geheel. Mooi meegenomen, want dat maakt het schoonmaken ook weer een stuk eenvoudiger.

Maar wat is dan het juiste product voor je hoogwaardige tegels? Iets wat perfect en duurzaam afdicht, maar ook nog eens goed past bij het kleurenschema van jouw ondergrond? Wij hebben het antwoord: Ottoseal S70.

Professioneel kitten met de Ottoseal S70

De Ottoseal S70 is een 1-component siliconen afdichtingskit. Deze stevige kit zorgt voor een naadloze hechting op glas, metaal, keramiek en natuursteen; van marmer tot zandsteen en graniet. Door zijn unieke formule geschikt voor zowel binnen als buiten en – niet onbelangrijk – onverwoestbaar. Ottoseal S70 heeft namelijk een hoge kerf- en scheurvastheid, waardoor deze erg geschikt is voor beloopbare voegen. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest, en randzonevervuiling en schimmels zijn verleden tijd!

Eén product, talloze toepassingen

Want de Ottoseal S70 is niet alleen geschikt voor je terras, maar ook voor keukenopstellingen, vijverranden en tegelwerk in zwembaden – ja, zelfs onder water! Deze professionele kit is weers-, verouderings- en UV-bestendig en biedt een totaaloplossing voor je complete huis en tuin.

Verkrijgbaar in meer dan 35 kleuren

Een voegkit kan nog zo goed zijn, maar als de kleur niet past is de oplossing nog ver te zoeken. Precies daarom is Ottoseal verkrijgbaar in meer dan 35 verschillende kleuren, waaronder ook matte kleuren. Klinkt dit al mooi? We gaan nog een stapje verder. Want Ottoseal is ook verkrijgbaar in structuurkleuren met een ‘steenachtig’ oppervlak. Zo heb je altijd een passende oplossing voor iedere ondergrond. Gegarandeerd!

Proberen?

Bestel de Ottoseal S70 dan eenvoudig via onze website of kom langs bij een van onze vestigingen!

Deel tuintips: