Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Verrassende mogelijkheden met Stone Hard

Vind jouw verkooppunt

Uitzichtloos. Dat is hoe de zoektocht naar een kwalitatieve buitenvloer soms lijkt. Want je wil niet alleen een stevige ondergrond die jarenlang meegaat, maar ook iets wat in lijn is met de doordachte stijl van de rest van je tuin. Moeilijk. Want niet alleen het terras verdient een rode loper; ook het buitenzwembad wil je in het zonnetje zetten met een vloer die zowel antislip is maar ook tegen vocht kan. Want in veiligheid doe je geen concessies. Zeker niet met het mooie barbecueweer.

Nog steeds uitzichtloos? Welnee! Wij hebben een oplossing waar alle (zwaarbelaste) elementen in je tuin heel blij mee gaan zijn. En jij ook. Maak kennis met Stone Hard: een revolutionair systeem, speciaal ontwikkeld voor jouw uiteenlopende behoeftes.

Keramische vloerdelen

Stone Hard is een uniek vloersysteem, dat de kwaliteit van keramiek combineert met supereenvoudige montage. Het systeem bestaat uit losse keramische vloerdelen, die geïnstalleerd worden op latten met vaste en verborgen steunen. Het mooiste? Je hebt geen specifiek gereedschap nodig voor de montage. De losse stukken passen namelijk als een puzzel in elkaar. En zo makkelijk als je deze puzzel in elkaar hebt, net zo makkelijk haal je hem weer uit elkaar.

De Stone Hard collectie is gemaakt met keramisch materiaal, wat speciaal voor buiten is ontworpen. In tegenstelling tot hout of plastic, kan deze robuuste keramiek tegen een flinke stoot, en is deze bestand tegen de uiteenlopende weersseizoenen van ons land.

Zwevende vloer

De Stone Hard planken worden standaard gemonteerd op latten en steunen. Dat betekent dat deze vloer zwevend is – hiermee gaat een wereld aan mogelijkheden open voor het aanleggen én verbergen van kabels en buizen. Ideaal wanneer je een buitenzwembad hebt met een watersysteem en bijvoorbeeld verlichting. Want losliggende kabels zijn niet alleen gevaarlijk, maar verpesten ook de look van je tuin. Met Stone Hard zijn zulke problemen verleden tijd. Bedrading ligt veilig en netjes opgeborgen in de ruimte onder deze zwevende vloer.

Zwaar belasting, weinig onderhoud

Door zijn unieke eigenschappen is een Stone Hard vloer heel geschikt voor ruimtes rondom het huis die zwaar belast worden. Denk hierbij aan het terras, je veranda, patio of – zoals hierboven benoemd – het zwembad. De Stone Hard planken hebben standaard een antislip oppervlak, een hoge slijtvastigheid en ze vlekken niet. De hoge weerstand tegen vochtigheid maakt het plaatje af. Onderhoud is minimaal, en het plezier eindeloos!

Verschillende stijlen

Kwaliteit check. Onderhoudsarm check. En het uiterlijk? Ook hier heeft Stone Hard zorgvuldig aandacht aan besteed en fantastische kleurenschema’s ontwikkeld die ongetwijfeld in jouw droombeeld passen. Bij terras & trends is Stone Hard verkrijgbaar in vier verschillende kleurenvariaties:

- Maple: een lichte, getextureerde kleur
- Oak: lichtbruin houtlook
- Teak: een tintje donkerder dan Oak
- Antiek: donker en opvallend

Ook geschikt voor publieke ruimtes

Een Stone Hard vloer is dusdanig sterk dat deze óók voor publieke ruimtes geschikt is. Bijvoorbeeld parken, voetpaden, recreatiegebieden, maar ook stranden. Een uitkomst wanneer je op zoek bent naar de natuurlijke look van hout maar níét de kwaaltjes ervan.

Ontdek Stone Hard!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de veelzijdigheid van Stone Hard? Onze terras & trends dealers en verwerkers vertellen je er graag meer over!

Deel tuintips: