Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Volledige ontwerpvrijheid met Module+-bloembakken

Vind jouw verkooppunt
Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Je hebt een hoek in de tuin die je kleurrijk wil bekleden met mooie bloemen. Hier heb je een passende bloembak voor nodig. Maar het lijkt wel alsof deze niet bestaat. En wat je wél kunt vinden? Dat is te kort, te lang, of niet de juiste kleur. Daar gaat je plan. Of toch niet …

Modulaire Module+-bloembakken

De Module+-serie is uniek in ons assortiment. Het is een bijzonder systeem, met losse cortenstaal elementen die samen een volledig gepersonaliseerde bloembak of kantafscheiding vormen. De Module+-serie is speciaal ontwikkeld om volledige ontwerpvrijheid te bieden, en tegelijkertijd kwaliteit. Met slechts twee elementen, bouw jij de bloembak waarvan je droomde. Deze cortenstaal elementen zijn verkrijgbaar in twee maten:

- 60 x 42 cm
- 90 x 42 cm

De twee standaard elementen geven eindeloze mogelijkheden. Want de lengte- en breedtematen zijn onbeperkt. De elementen passen moeiteloos in elkaar, en met de bijbehorende hoekstukken ben jij de baas over de afmetingen. Jij bepaalt alles!

Cortenstaal: onverwoestbaar uniek

Cortenstaal is een uniek materiaal, en dat is te danken aan zijn samenstelling. Het is een mix van staal en andere stevige grondstoffen. Een bloembak van contenstaal is dus onverwoestbaar. Maar daar stoppen de voordelen niet. Echt uniek aan cortenstaal is dat dit materiaal uit zichzelf corrosievast wordt. Doordat hier geen chemisch proces aan te pas komt, is contenstaal ook volledig recyclebaar. Goed voor jouw tuin én goed voor het milieu.

En het weer? Dat heeft geen invloed op het cortenstaal. Sterker nog: het wisselende weer in ons land zorgt voor een nog rijkere kleur. Cortenstaal vormt namelijk een luchtdichte laag roest aan de buitenkant. Deze laag beschermt het onderliggende staal en zorgt voor een fantastische bruine kleur.

Maatwerk voor een vriendelijke prijs

Wie ooit een maatwerk meubel heeft aangeschaft, weet vast wat hierbij komt kijken. Het blijft niet bij een ideeënbrainstorm, maar er volgt ook een tekening, 3D-ontwerp en meer. En daar hangt wel een prijskaartje aan. Maatwerk is duur, en volumeproductie is niet mogelijk. Daarom is Module+ echt een uitkomst voor iedereen die wél maatwerk wil, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen. Want met Module+ creëer je door middel van de standaard elementen een authentieke, gepersonaliseerde bloembak. En dat voor een prijs waar jouw portemonnee erg blij mee is!

Veelzijdige creaties

Module+ is enorm veelzijdig in gebruik. De losse elementen kunnen aan elkaar worden gemonteerd door middel van in- en uitwendige hoekstukken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om eindeloos te variëren in vorm, lengte, breedte én hoogte. En omdat je de losse onderdelen eenvoudig verplaatst en monteert, is alles mogelijk. Dus heb je altijd al die grote, mooie boom in de tuin willen omheinen met een warme bak die je nergens kon vinden? Dat kan nu!

Tip: Module+ is ook erg geschikt om hoogteverschillen in de tuin op te vangen!

Voor iedere tuin

De veelzijdige Module+-bloembakken staan mooi in iedere tuin. En dat is te danken aan de warme, authentieke kleur van het cortenstaal. Cortenstaal is een mooie toevoeging aan een moderne tuin, maar staat ook prachtig in een landelijke stijl. Ook in een rustige tuin waarin bruin minimalistisch terugkomt, geeft cortenstaal een complementerende accentkleur.

Bekijk hier alle bloembakken uit ons assortiment!

Deel tuintips: