Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Col-met kantopsluiting / Cortenstaal kantopsluiting

Vind jouw verkooppunt

Cortenstaal kantopsluiting is de definitie van multifunctionaliteit. Zo kan de cortenstaal kantopsluiting gebruikt worden voor de finishing touch van onder andere je pad, border, gazon of bloemperk. Er zijn twee varianten cortenstaal kantopsluiting namelijk de vlakke en de gezette variant. Beide varianten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: bruin, ongecoat en verzinkt.

De Cortenstaal kantopsluitingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit komt door het staal wat tot stand is gekomen tijden het productieproces. Dankzij ditzelfde productieproces ontstaat er een onderhouds­vriendelijke laag. Het materiaal bestaat uit koper, silicium, nikkel en chroom. Een ander kenmerk is dat de cortenstaal kantopsluiting generaties lang meegaat met een lange kleurechtheid. Tot slot dankt cortenstaal zijn succes aan twee belangrijke elementen namelijk de verhoogde weerstand tegen omgevingsfactoren en de treksterkte.

Dus ben je op zoek naar de perfecte kantopsluiting die geschikt is voor alle weersomstandigheden, onderhoudsvrij en over een lange levensduur beschikt? Dan zijn de cortenstaal kantopsluitingen precies datgene wat je zoekt!
Voor verdere vragen over de verschillende toepassingsmogelijkheden in combinatie met je tuinsoort kun je contact met ons opnemen.

totaal resultaten (5)