Mijn favorieten

Ruim 60 verkoopadresssen Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

De beste onderhoudsmiddelen voor tuintegels

Vind jouw verkooppunt
Om je tuin mooi te houden, is onderhoud erg belangrijk. Naast het snoeien en het onderhouden van de planten, wil je ook schone bestrating. Glinsterende tuin- en terrastegels zijn immers wel zo mooi. Voor velen is deze schoonmaak een vervelende klus. Hierom maken wij het zo makkelijk mogelijk voor je. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de nieuwste onderhoudsmiddelen, waarmee jouw tegels binnen no-time weer spic en span zijn. Meer weten? Lees dan verder!

Krachtige onderhoudsmiddelen van Moeller Stone Care

Door het grote aanbod aan sierbestrating en tegels, zijn geschikte onderhoudsmiddelen een must. Zo vraagt elk oppervlak om een unieke aanpak. Moeller Stone Care heeft meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud en de bescherming van diverse soorten stenen. Met de milieu­vriendelijke onderhoudsmiddelen van Moeller Stone Care ben je verzekerd van kwaliteit. In deze blog gaan wij een aantal van onze favoriete middelen voor je uitlichten.

Speciaal voor porcelanato-tegels

Heb jij poreuze, ongeglazuurde of gepolijste tegels van porcelanato? Dan is de S243 Porcelanato impregnering een ideaal middel. Het is een impregneermiddel, volledig gebruiksklaar. Door dit product aan te brengen op de tegels, verminder je het binnendringen van water, vuil olie en vet. Dit middel zal de kleur en structuur van de tegel niet beschadigen en is zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken. Ook zeer geschikt voor Aziatisch hardsteen!

Ideale bescherming voor hardsteen

Voor het beschermen van hardsteen maak je gebruik van speciaal ontwikkelde olie. De P333 Hardsteen olie is een gebruiksklaar product. Het is vooral geschikt voor kleine oppervlakten, zoals vensterbanken en tafels. Je gebruikt dit product binnenshuis. Door de hardsteenolie goed uit te poetsen, trekt dit in. Dit zorgt ervoor dat kleuren en structuren optimaal uitkomen. De olie beschermt tegen water en vuil en laat geen vettige substantie achter.

Voor keramische tegels

Heb je recentelijk keramische tegels aangelegd, maar krijg je de voegen niet schoon? Dan is dit een erg handig middeltje. De Z250 Epoxyclean Abratop is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van uitgeharde epoxysluier en cementsluier met kunststof veredeld voeg­materiaal. Dit product wordt standaard geleverd in een emmer van 750 gram, waarmee jij de komende tijd zeker voorzien bent.

Hardnekkige vervuiling? Wij hebben de oplossing!

Zijn jouw tuintegels écht aan een goede schoonmaakbeurt toe? Hier is de Z966 Rubgranulaat specifiek voor gemaakt. Rubgranulaat is een lava-achtige poeder die je goed kunt gebruiken bij hardnekkige vervuiling en op tegels met reliëf. Deze granulaat is perfect voor harde natuursteensoorten en keramiek.

De ultieme grondreiniger

Met de R155 Grondreiniger haal je een bijna universele reiniger in huis. Het is een geconcentreerd middel voor alle soorten natuursteen, kunststeen én beton. Het verwijdert vrijwel alle mogelijke vervuiling: bouwvervuiling, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën en vetten. Je gebruikt dit middel zowel binnens- als buitenshuis. Goed om te weten: deze grondreiniger tast gepolijste oppervlakten niet aan!

Intensieve tegelreiniger voor de periodieke reiniging

De naam zegt het al; de R157 Intensieve tegelreiniger is een effectief middel om tegels intensief te reinigen, zowel binnen als buiten. Dit product is zeer goed op ongeglazuurde tegels, maar ook goed in te zetten bij geglazuurde oppervlakken. Het is speciaal gebouwd om resten van onderhoudsmiddelen (ook wel filmlaag) en vettige/olieachtige lagen te verwijderen. Je gebruikt dit middel veilig op gepolijste oppervlakken.

All-in voor sanitair

Zoek je een schoonmaakmiddel met meerdere doeleinden? De R159 Tegel- en sanitairreiniger is een fijn middel voor bijvoorbeeld jouw badkamer. Het werkt goed in sanitaire en natte ruimtes. Met dit middel in huis zijn kalkaanslag, vuil, urinesteen en zeepresten verleden tijd. Ook erg goed te gebruiken bij vuile tegelvoegen!

De perfecte ontvetter

Zeg gedag tegen de vettige lagen op jouw tegels. De R161 Porcelanato grondreiniger is een sterk ontvettend reinigingsmiddel voor keramische tegels, porcelanato en cotto. Het is verkrijgbaar als concentraat. Deze krachtige ontvetter verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten van onderhoudsmiddelen, bouwvervuiling en lichte cementsluiers. Gebruik je dit middel op een gepolijst oppervlak? Geen zorgen, dit wordt niet aangetast.

Optimaal voor zuurbestendig natuursteen en keramiek

De R183 Cementsluier-Ex is een optimaal reinigingsmiddel voor zuurbestendig (roestgevoelig) natuursteen, zoals graniet of keramiek. Dit middel zet je in voor een optimaal resultaat. Het verwijdert cementsluier, kalkafzettingen en bouwvervuiling. Geschikt voor zowel binnen als buiten!

Gebruiksklare peeling cleaner

Een krachtig middel voor binnen én buiten. De R187 Peeling Cleaner is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken van kwartscomposiet, porcelanato, keramiek en matte natuursteen. Het is een mild-alkalische reiniger voor het verwijderen van hardnekkige, olie-achtige en vettige vuillagen, lichte kalkresten en metaalstrepen van pannen.

Dag roest!

Met de R179 Roestvlekverwijderaar neem je voorgoed afscheid van roest. Met de handige sprayflacon behandel je alle oppervlakken natuursteen, kunststeen of beton. De reiniger is ook geschikt voor gepolijst marmer. Dit middel verwijdert roestvlekken als gevolg van ijzerhoudende meststoffen. Deze reiniger bevat een speciaal bestanddeel dat beschermt tegen het verder roesten. Hiermee haal je een duurzame oplossing in huis.

And there you have it! Een selectie van onze nieuwste en krachtige onderhoudsmiddelen. Voor elk oppervlak een geschikte en veilige oplossing. Ga jij beginnen aan jouw jaarlijkse schoonmaak? Je vindt deze middelen bij de dealer bij jou in de buurt!

Deel tuintips: