Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Composiet systemen

Vind jouw verkooppunt

De Fiberon terrasplanken brengen een legio aan voordelen met zich mee. Zo krijg je in tegenstelling tot gewoon houten planken geen splinters meer. Verder zijn de Fiberon terrasplanken dankzij de composiet deklaag van uiterst hoge kwaliteit.

De uitstraling van hout, de voordelen van composiet!

De composiet terrasplanken en schuttingen brengen een legio aan voordelen met zich mee. Zo krijg je in tegenstelling tot gewoon houten planken geen splinters meer. Verder zijn de composiet terrasplanken dankzij de composiet deklaag van uiterst hoge kwaliteit. De composiet terrasplanken laten zich gemakkelijk verwerken, zo kunnen de terrasplanken net als regulier hout gezaagd worden. Dankzij het grote assortiment aan verbluffende kleuren en varianten kun je eindeloos variëren en innoveren. Tot slot zijn de composiet terrasplanken onderhouds­vriendelijke en duurzaam van aard. Intensief onderhoud behoort hierdoor tot de verleden tijd.

Dankzij de aanbreng van terrasplanken en schuttingen van composiet ontstaat er een positieve transformatie in je tuin. Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij adviseren je graag.

77 resultaten