Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

In-lite Buitenverlichting

Vind jouw verkooppunt

Wil jij in het warme seizoen ’s avonds lekker lang buiten zitten met familie en vrienden of ondanks de donkere dagen toch blijven genieten van je tuin? Denk dan eens aan buitenverlichting voor je terras en in je tuin. We hebben een indrukwekkende collectie van het innovatieve merk in-lite verlichting in ons assortiment.

In-lite is een prachtig en flexibel systeem dat je eenvoudig, snel en veilig zelf kan installeren. Met de 12 volt Ledverlichting bepaal je heel gemakkelijk welk tuin­element je in de spotlights wilt zetten.

Als je overweegt om buitenverlichting in je tuin aan te leggen, is het verstandig om van tevoren een lichtplan te maken. In dat lichtplan maak je een overzicht van alle elementen in je tuin die je ’s avonds zichtbaar wilt maken. In-lite heeft een scala mogelijkheden. Het is dan ook goed dat je van tevoren al in kaart brengt waarop je in je tuin de focus wilt leggen.

Sfeer in je tuin met sprookjesachtige effecten

Wil je sfeerverlichting voor je terras of het licht juist op speciale hoekjes of een specifiek element laten schijnen? Denk je aan wandlampen, grondspots of wil je juist een onderdeel in je tuin markeren vanaf de grond, in-lite speelt in op al jouw wensen. Zelfs met het soort licht dat je wilt laten schijnen. Daarin maakt in-lite met de modernste Ledverlichtingstechnologieën onderscheid tussen direct, indirect, diffuus en accent licht. Met de verschillende soorten licht bereik je sprookjesachtige effecten en een romantische aanblik.

Zo schijnt direct licht rechtstreeks op het element of oppervlak dat je wilt verlichten, zoals een schutting, oprit of gevel. Details worden daardoor zichtbaar en de schaduwen worden duidelijk afgelijnd.
Bij indirect wordt de omgeving gebruikt om de rest van de ruimte te verlichten. Het licht weerkaatst tegen een oppervlak, waardoor de ruimte groter lijkt. Het lichteffect is sfeervol en functioneel.
Diffuus licht geeft eveneens een sfeervol effect, maar dan gespreid. Het licht wordt gefilterd door bijvoorbeeld een speciale lens of een kap over de lamp. Daardoor ontstaat een egale lichtspreiding met zachte schaduwen.
Armaturen met accent licht zijn geschikt om bomen en objecten mee uit te lichten. Dankzij het gebundelde licht kun je met accentverlichting hoogte of diepte creëren in je tuin.

Grondspots en beton gaan goed samen!

Vervolgens kijk je per element welk type armatuur je wilt toepassen. Het aanbod van in-lite biedt ook daarin vele mogelijkheden en maakt daarbij gebruik van diverse materialen, kleuren en designs. De lampen zijn bovendien gemakkelijk te bevestigen of te plaatsen met behulp van bevestigingssystemen of prikkers in de grond. In het bijzonder noemen we de grondspots. Deze zijn namelijk gemakkelijk te verwerken in betontegels.
De staande lampen van in-lite zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van borders of andere planten. Een aantal staande lampen hebben een lichtbron die verstelbaar zijn, zodat je nog meer kunt spelen met het licht.

Elke armatuur kun je op elke gewenste plek aan op de speciale tuinverlichtingsgrondkabel aansluiten dankzij het Easy-Lock systeem van in-lite. Wil je het aantal in-lite lampen uitbreiden, dan kun je dat ook heel gemakkelijk zelf doen.

De armaturen zijn voorzien van lichtbronnen met een enorm laag energieverbruik. Deze buitenverlichting werkt op laagspanning en je hebt de mogelijkheid om volop te combineren. In-lite houdt in alle opzichten rekening met jouw wensen en jouw budget.

Tuinverlichting bedienen met je smartphone

Alle in-lite HUB-transformatoren zijn voorzien van licht- en donker sensoren en de zogeheten MOVE bewegingssensoren. Gaat gemak voor jou boven alles, dan is er een in-lite SMART HUB-150 beschikbaar, die je gemakkelijk met je smartphone bedienen kunt. Met behulp van de in-lite app heb je altijd binnen handbereik de volledige controle over je in-lite buitenverlichting.

In-lite gelijk aan gegarandeerde kwaliteit

Hoveniers werken graag met in-lite tuinverlichting. Dat is niet voor niets en zegt eigenlijk alles over de kwaliteit van dit product. In-lite is expert op het gebied van buitenverlichting. In-lite producten gaan lang mee en de kans op storingen is minimaal. De vijf jaar lange fabrieksgarantie van in-lite is daarvan het bewijs.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij adviseren graag hoe je door middel van buitenverlichting meer sfeer kunt creëren in jouw tuin!

124 resultaten