Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Muur en stapel­elementen

Vind jouw verkooppunt

De hoofdfunctie van de muur- en stapel­elementen is het creëren van muurtjes en tuinafscheidingen. Hierdoor ontstaat er een zekere afwisseling in uw tuin waardoor de belevenis een nieuwe betekenis krijgt. Hieronder worden een aantal muur- en stap­elementen nader toegelicht.

Breng hoogtes aan in je tuin met muur- en stapel­elementen

Promo Wall

De Promo Wall van Red Sun is uniek in verschillende opzichten. Zo beschikt dit stapel­element over veel verschillende kleuren en zorgt de ruwe uitstraling voor een adembenemende sfeer in je tuin. Voor het creëren van hoogteverschillen in jouw, nu al prachtige, tuin is de Promo Wall uiterst geschikt.

Granuwall

De robuuste maar toch charmante Granuwall muur­elementen staan bekend om het feit dat ze de meest verbluffende muurtjes en tuinafscheidingen vormen. Een ander bijkomend voordeel is dat de Granuwall makkelijk te leggen is. Zowel kleven als metselen is een mogelijkheid bij de Granuwall muur­elementen.

Stackton

Dankzij de toepassing van het Stackton muursysteem kan er op een gemakkelijke manier duurzame grondkeringen met een hoge kwaliteit gerealiseerd worden. De Stackton is dankzij de keuze tussen een verankeringsblok en een counterblok multifunctioneel te noemen. Zo doet de mogelijkheid tot het bouwen van vrijstaande muren zich ook voort. Bij muurtjes tot en met 140 centimeter is de Stackton verder zonder verbindingsmiddelen te leggen, dus er komt geen lijm, mortel of siliconen aan te pas. Tot slot zijn de Stackton muur­elementen verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor het bouwen van muurtjes en het creëren van hoogteverschillen in je tuin ben je hier aan het juiste adres! Voor verdere adviezen over de toepassingsmogelijkheden en het eindeloos variëren kun je contact met ons opnemen.

125 resultaten