Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Natuursteen tegels

Vind jouw verkooppunt

Als je de Natuursteen tegel ziet, valt er direct al iets op. De Natuursteen tegels zijn gemaakt door mensen met oog voor detail waarin de laatste trends duidelijk zijn verwerkt. De Natuursteen tegels zijn uiterst divers. Zo zijn de Graniet tegels strak en glad afgewerkt, maar hebben de Zandsteen/Kwartsiet tegels enig reliëf in zich.

Moderne uitstraling met een onderhouds­vriendelijke tegel.

De natuursteen tegels hebben allemaal één overeenkomst namelijk de easy2clean eigenschap. Elke natuursteen tegel is gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over intrekkende wijnvlekken of andere vlek veroorzakende stoffen. Een ander pluspunt is de door-en-door gekleurde laag, hierdoor vallen beschadigingen vrijwel niet op. Tot slot zijn de natuursteen tegels stevig en duurzaam geproduceerd.

Echter hebben alle natuursteen soorten verschillende onderscheidende aspecten. Deze worden hieronder per natuursteen tegel nader toegelicht.

Leisteen

Waterdicht, zuurbestendig, subtiele glans.

Hardsteen

95% kalk, vlak oppervlak, kleurecht.

Kwartsiet

Slijtvast, niet gebruiksgevoelig, stevig en glad oppervlak.

Graniet

Geschikt voor hoge gebruiksbelasting, vlekbestendig, slijtvaste laag, bestand tegen zeuren.

De natuursteen tegels matchen vooral goed met ons assortiment aan siergrind. Dankzij het gebruik van siergrind in combinatie met de natuursteen tegels ontstaat er een moderne uitstraling en een tuin waarin je familie en vrienden met trots en veel plezier kunt ontvangen.

Wil je op het gebied van natuursteen tegels verder geïnformeerd worden? Neem dan telefonisch contact met een vakspecialist bij jou in de buurt.

18 resultaten