Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Magie van tuinverlichting

het is magie

Welkom in deze schitterende tuin, waar de betovering van tuinverlichting tot leven komt. We willen je graag laten zien hoe verlichting de tuin in tweeën laat stralen.

In-lite Sway

Tussen het groen door, schittert de in-lite Sway. De Sway tovert je buitenruimte om tot een sfeervolle oase. De verlichting heeft een slank en modern design met buigzame eigenschappen. Dankzij de verschillende hoogtecombinaties past deze verlichting bij allerlei soorten borders, struiken en grassen. De variabele hoogtes zorgen voor een speels en onderscheidend effect. Sway gaat harmonieus op in de natuur, beweegt speels mee met de wind, en straalt een 360° licht uit dat zich volledig rondom het armatuur verspreidt.

In-lite Disc

Met zijn strakke, ronde ontwerp voegt de Disc een moderne touch toe aan elke buitenruimte. Deze armatuur biedt niet alleen een opvallend visueel element, maar ook een functionele verlichtingsoplossing dankzij de krachtige LED-technologie. Of het nu gaat om het accentueren van tuinpaden, het verlichten van terrassen of het creëren van een warme sfeer, de in-lite Disc voldoet aan de behoeften van consumenten die streven naar zowel stijl als functionaliteit in hun buitenleefruimtes.

Smart Scope Tone

Deze stijlvolle grondspot is gemaakt van zwart aluminium en staat bekend om zijn slimme functies. Naast kleurverlichting kan de Smart Scope Tone ook worden ingesteld met het vertrouwde warmwitte licht van in-lite, waardoor het geschikt is voor alle soorten bomen, ongeacht hun hoogte. Je kunt hem individueel bedienen via de bijbehorende app, en hij is ook individueel dimbaar met automatische detectie en synchronisatie voor een perfecte lichtkwaliteit. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd de spot enkele meters van de boomstam te plaatsen.

Voque

De Voque is een elegant lichtornament met een verfijnd ontwerp, perfect voor het creëren van een aangename sfeer op je terras of in je loungehoek. Door het te combineren met big voque kun je een prachtig blikvanger creëren voor je tuin. Met een diffuus, warm lichtbeeld is het gemakkelijk te verplaatsen en bovendien weersbestendig, waardoor het langdurige schoonheid biedt.

Deel tuin­inspiratie: