Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Prachtige tuin met overkapping

In deze overkapping zijn sfeervolle louvre modules toegepast, deze houten lamellen werken perfect als scheidingswand. Ook werkt een louvre zowel zonwerend als ventilerend. De houten lamellen, ook wel bekend als houten shutters, geven je extra privacy. Het minimalistische design oogt strak en tijdloos en valt daarmee met ieder type buitenverblijf te combineren.

De Oud Hollandse tegels kom je zowel onder de overkapping als op het terras tegen. Hiermee creëer je eenheid en rust in de tuin. Om het niet te saai maken, is er variatie gemaakt met klinkers.

De belangrijkste kleur in jouw tuin komt ook absoluut terug: groen! In de borders zie je veel verschillende soorten planten en siergrassen. Voor het afgrenzen van verschillende onderdelen in de tuin is Mevosteel Verzinkt Staal gebruikt.

Op meerdere plekken in de tuin kom je Limburgs Witgrind tegen. Grind is stijlvol en goed voor de afwatering van de tuin. Ondanks dat het wit grind genoemd wordt, is het gekgenoeg niet helemaal wit. Het grind is een samenstelling uit verschillende kleuren kiezels en heeft van een afstand een witte gloed.

Deze tuin­inspiratie isGerealiseerd door

Mecklenfeld Tuinen

Deel tuin­inspiratie: