GEOCERAMICA

De GeoCeramica is waarschijnlijk een van de populairste tegels binnen het Terras & Trends assortiment. Dé geschikte tegel voor mensen die een keramische uitstraling willen, maar willen profiteren van de voordelen van een betontegel. De aanleg van een keramische tegel vraagt een andere benadering dan bij een betontegel. Hier is op ingespeeld door beide met elkaar te combineren. De krachtige bindende pasta tussen de betonnen onderlaag (Stabikorn) en de keramische tegel zorgen ervoor dat de keramische laag onlosmakelijk verbonden is aan de betonnen drager

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

GEOCERAMICA

DE UITSTRALING VAN KERAMIEK, DE VOORDELEN VAN BETON.

Bij het bepalen van de dikte van de StabiKorn® is rekening gehouden met het ideale gewicht om het dragende vermogen en de stabiliteit te garanderen. Hierdoor is de GeoCeramica bestendig tegen ieder weerstype en blijft op en top in conditie.
 
 
De tuintegels zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit, hebben een prachtige uitstraling en zijn relatief makkelijk te verwerken voor een vakspecialist. In ons assortiment vind je ruim vijftig verschillende GeoCeramica tegels, van corten kleur tot houtlook en van patroontegels tot aan de basiskleuren. Speciaal voor de oprit is de 2Drive ontwikkeld, een 6 centimeter dikke tegel waardoor deze geschikt is voor een zwaardere belasting.
 
 
De tuintegel is leverbaar in de volgende afmetingen:
60×60 cm
40×80 cm
80×80 cm
120 x 30 cm
 
 
Kiezen voor GeoCeramica is kiezen voor een tegel die krasbestendig, kleurvast en slijtvast is. Kortom: een duurzame tegel. Een bijkomend voordeel is dat de tegel makkelijk schoon te maken is. Hierdoor heb je jarenlang profijt van deze tegel. In veel tuinen zien wij ook combinaties tussen GeoCeramica en andere bestratingsmaterialen zoals klinkers, Oud Hollands of halfverharding zoals siergrind.
 
 
Door de stabikorndrager kan de tegel direct op een geprepareerd zandbed gelegd worden. In tegenstelling tot andere keramische tegels heeft de GeoCeramica geen speciale fundering nodig. Hierdoor is de tegel geschikt voor vrijwel alles bodemsoorten. De afstandhouders zijn al op de tegel bevestigd. Hierdoor kunnen vakspecialisten de GeoCeramica tegel direct verwerken in jouw droomtuin of terras. Je bespaart enorm veel tijd in de verwerking van de tegel.
 
 
Kortom de voordelen van deze schitterende tegel nog even op een rijtje;
–          Vlek- en zuurbestendig;
–          Eenvoudig schoon te maken;
–          Minder snel groene aanslag;
–          Hoge stroefheid;
–          Krasbestendig en kleurvast;
–          Relatief makkelijke verwerking;
–          De GeoCeramica is leverbaar in veel kleurstellingen en maten;
 
 
Voor ieder wat wils. De GeoCeramica serie heeft een uitgebreid aanbod. Of je nu houdt van de basiskleuren zwart, antraciet en grijs of van meer “uitdaging”, slagen doe je zeker met deze serie. Absolute smaakmakers zijn de tegels met houtlook en de tegels met een patroon erop. Durft jouw tuin het aan? De GeoCeramica 2Drive is de krachtpatser door zijn dikte van 6 cm. Onderstaand een aantal voorbeeldtuinen waarin de GeoCeramica verwerkt is. 
 
 
Door de samenwerking met in-lite kan je nu ook in de avonduren genieten van jouw terras of tuin. Door de perfecte uitboringen in de GeoCeramica tegel integreer je gemakkelijk in-lite grondspots in de tegel. Dit geeft een sprookjesachtig effect, is functioneel en zorgt voor veiligheid.
 
 
In-lite ontwerpt en verkoopt LED verlichting voor in uw tuin. De oorsprong van in-lite ligt bij armaturen die verwerkt kunnen worden in sierbestrating van onder andere terrassen en opritten.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.